Videochat de acasa

Desi nu se fac aceleasi incasari ca intr-un studio, acum poti sa faci

videochat de la tine acasa

Pe timp de criza, cand trebuie sa stam izolati in casa, avem totusi nevoie de bani si de aceea studioul nostru vine in intampinarea voastra cu o oferta de nerefuzat.

Incasarile in videochat aproape ca s-au dublat decat oamenii au ramas blocati in case datorita virusului COVID-19. Desi in trecut nu am lucrat cu modele ce fac videochat de acasa, am decis ca pentru o perioada limitata, sa te ajutam sa faci videochat de acasa la standardele unui studio.

De ce sa faci videochat de acasa?

avantaje si beneficii

Cum incepi?

Pentru a incepe colaborarea cu noi, trebuie sa stabilim un interviu pe Skype sau Whatsapp video in care o sa ne cunoastem si o sa iti explicam pe larg oferta nostra.

Atentie: Trebuie sa detii un laptop sau calculator minim I5 si cu 4gb de ram. Nu oferim calculator.

Detalii pe larg se pot explica si in timpul interviului sau la chatul de pe site.

modelele noastre au decis ca suntem

un studio de videochat de vis

Echipa J’adore Studio te va ajuta 24/7 cu suport tehnic, aspect, limbaj, joc de rol, confort și orice altceva ce consideri că ai avea nevoie în timpul prestatie online. Poti citi mai jos parerile modelelor noastre:

Andreea

M-am simtit minunat la interviu si mi-au spus de la inceput ce asteptari trebuie sa am. Ma bucur ca fac parte din echipa Jadore.

Miruna

Mi-am adus si o prietena recent si lucram amandoua pe aceeasi tura. Ne simtim bine , e ok. Trainerii sunt saritori si ne ajuta de fiecare data.

Lucia

Inainte am lucrat la un studio unde faceam 1000$ la perioada. Am venit la J’adore si mi-am gasit un stil propriu si imi merge foarte bine.

vrei si tu sa faci parte din

cea mai tare echipa?

Programeaza interviu